Ik ben van geslacht veranderd, maar heb niet de Nederlandse nationaliteit. Kan ik aangifte doen van geslachtswijziging bij de gemeente?

Home > simfaq > Ik ben van geslacht veranderd, maar heb niet de Nederlandse nationaliteit. Kan ik aangifte doen van geslachtswijziging bij de gemeente?

Ik ben van geslacht veranderd, maar heb niet de Nederlandse nationaliteit. Kan ik aangifte doen van geslachtswijziging bij de gemeente?

FAQ / Uittreksels en registers / Inschrijving register / Ik ben van geslacht veranderd, maar heb niet de Nederlandse nationaliteit. Kan ik aangifte doen van geslachtswijziging bij de gemeente?

Antwoord:

Als u geen Nederlandse nationaliteit hebt, kunt u dit alleen doen als u een geldige verblijfsvergunning hebt en minimaal een jaar in Nederland woont. Als uw geboorteakte niet in Nederland in de registers van de burgerlijke stand is ingeschreven, moet u aangifte doen bij de ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Den Haag.

Stuur door aan een vriend
Stuur door

Gemeentehuis

Bezoekadres:

Openingstijden

Raadhuisplein 1
3411 CH Lopik

Contactformulier

Postadres:

Postbus 50
3410 CB Lopik
Telefoon: 0348-559955 of 14 0348
E-mail: gemeente@lopik.nl

Openbare vergaderingen:

Commissie- en Raadsvergaderingen

Veilig mailen naar Lopik:

logo zivver klein

De gemeente Lopik gebruikt ZIVVER voor veilig mailen en bestanden delen.

Niet-privacygevoelige informatie kan zonder gebruik van ZIVVER worden gedeeld. Wilt u echter privacy-gevoelige informatie naar ons mailen en heeft u geen ZIVVER? 

Via deze link kunt u zonder Zivver op een veilige manier een e-mail sturen naar iemand bij de gemeente Lopik:

Mail ons veilig