Ik heb een eenmanszaak. Welke verklaring omtrent het gedrag moet ik aanvragen?

Home > simfaq > Ik heb een eenmanszaak. Welke verklaring omtrent het gedrag moet ik aanvragen?

Ik heb een eenmanszaak. Welke verklaring omtrent het gedrag moet ik aanvragen?

FAQ / Voor jezelf beginnen / Rechtsvormen / Ik heb een eenmanszaak. Welke verklaring omtrent het gedrag moet ik aanvragen?

De Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een verklaring dat iemands gedrag geen bezwaar oplevert voor het gevraagde doel. Een opdrachtgever kan bijvoorbeeld een persoon voor een bepaalde opdracht verplichten een VOG te overleggen.

Als houder van een eenmanszaak moet u dan een verklaring omtrent het gedrag voor natuurlijke personen (VOG NP) aanvragen bij de gemeente. U kunt het aanvraagformulier VOG NP downloaden bij Dienst Justis.