Home > simfaq > Ik heb een nieuwe WOZ-waarde gekregen zonder dat een taxateur mijn woning heeft bekeken. Mag dat?

FAQ / Wonen en leefomgeving / Woning kopen en verkopen / Ik heb een nieuwe WOZ-waarde gekregen zonder dat een taxateur mijn woning heeft bekeken. Mag dat?

Voor de taxateur is het onmogelijk om alle woningen in de gemeente te bezoeken. De gegevens van uw woning of bedrijfspand zijn bij de gemeente al bekend. Dit maakt het mogelijk om uw woning of bedrijfspand zonder inpandige opname te taxeren.