Home > simfaq > Ik heb een parkeerbon gekregen maar op dat moment had ik mijn auto uitgeleend aan iemand anders. Wat kan ik doen?

FAQ / Verkeer, voertuigen en wegen / Parkeren / Ik heb een parkeerbon gekregen maar op dat moment had ik mijn auto uitgeleend aan iemand anders. Wat kan ik doen?

De parkeerbon wordt uitgeschreven aan de kentekenhouder van de auto en niet aan de bestuurder. U bent als kentekenhouder verantwoordelijk voor het betalen van de aanslag. U moet dus onderling met de bestuurder van uw auto regelen wie de aanslag betaalt.