Home > simfaq > Ik heb een parkeerbon gekregen terwijl ik net geld aan het wisselen was voor een parkeerkaartje. Waarom?

FAQ / Verkeer, voertuigen en wegen / Parkeren / Ik heb een parkeerbon gekregen terwijl ik net geld aan het wisselen was voor een parkeerkaartje. Waarom?

U moet direct bij het begin van het parkeren een parkeerkaartje kopen.

Uiteraard krijgt u wel even de tijd om bij een parkeerautomaat een kaartje te kopen. Maar u krijgt géén tijd om geld te wisselen. Zorg er daarom altijd voor dat u voldoende kleingeld heeft om het parkeergeld te betalen.