Home > simfaq > Ik heb een sticker op mijn brievenbus, maar krijg toch reclamedrukwerk. Wat kan ik doen?

FAQ / Ik heb een sticker op mijn brievenbus, maar krijg toch reclamedrukwerk. Wat kan ik doen?

Staat uw adres op het reclamedrukwerk? Daartegen helpt een (ja/nee of nee/nee) sticker op uw brievenbus niet. U kunt zich bij de Stichting Postfilter afmelden voor geadresseerde reclamepost.

Staat uw naam en adres niet op de het reclamedrukwerk? Dien dan eerst een klacht in bij de adverteerder of de verspreider van de reclame. De adverteerder of verspreider moet uw klacht onderzoeken en u binnen 4 weken antwoord geven.

Krijgt u niet op tijd antwoord of bent u het niet eens met het antwoord? Dan kunt u een klacht indienen bij de Stichting Reclame Code.