Home > simfaq > Ik heb een vakantiewoning. Is het dan terecht dat ik rioolheffing betaal aan de gemeente en aan de eigenaar van het park?

FAQ / Belastingen, uitkeringen en toeslagen / Belastingen en heffingen / Ik heb een vakantiewoning. Is het dan terecht dat ik rioolheffing betaal aan de gemeente en aan de eigenaar van het park?

Uw vakantiewoning is indirect aangesloten op het riool van de gemeente. Dit betekent dat u rioolheffing aan de gemeente moet betalen. Het feit dat u de eigenaar van het park een vergoeding betaalt, staat hier los van.