Home > simfaq > Ik heb een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aangevraagd. Hoe lang duurt het voordat ik bericht hierover krijg?

FAQ / Ik heb een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aangevraagd. Hoe lang duurt het voordat ik bericht hierover krijg?

Binnen 8 weken na ontvangst van uw aanvraag voor een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), wordt door Justis een beslissing genomen. In die 8 weken wordt uw justitieel verleden gescreend. Justis beslist namens de staatssecretaris van Veiligheid en Justitie of u een VOG krijgt.