Home > simfaq > Ik heb een WW-uitkering. Wat moet ik doen als er iets in mijn situatie verandert?

FAQ / Belastingen, uitkeringen en toeslagen / Uitkeringen bij werkloosheid / Ik heb een WW-uitkering. Wat moet ik doen als er iets in mijn situatie verandert?

Geef dit zo snel mogelijk door aan UWV. Dit doet u door het Wijzigings- of Inkomstenformulier WW online in te vullen. U hebt dan wel uw DigiD inlogcode nodig.

Twijfelt u of u een wijziging moet doorgeven? Of kunt u uw wijziging niet online doorgeven? Neem dan contact op met UWV.