Home > simfaq > Ik krijg een acceptgiro van een parkeerboete, maar heb nooit een bon onder de ruitenwisser aangetroffen. Hoe kan dit?

FAQ / Verkeer, voertuigen en wegen / Parkeren / Ik krijg een acceptgiro van een parkeerboete, maar heb nooit een bon onder de ruitenwisser aangetroffen. Hoe kan dit?

Het is mogelijk dat de bon is weggewaaid of dat iemand de bon onder uw ruitenwisser heeft weggehaald.

Daarom krijgt u een duplicaat van de naheffingsaanslag met acceptgirokaart per post toegestuurd.