Home > simfaq > Ik sta geregistreerd als radiozendamateur, maar ik heb geen antenne. Wat moet ik doen?

FAQ / Cultuur, sport en vrije tijd / Radio en televisie / Ik sta geregistreerd als radiozendamateur, maar ik heb geen antenne. Wat moet ik doen?

Als u wel geregistreerd staat maar geen antenne heeft, meld dit dan bij Agentschap Telecom.

In het gebruikersregister kunt u aangeven dat u geen antenne-installatie heeft. Dit doet u door bij de vraag ‘Heeft u een antenne-opstelling?’ de optie ‘nee’ aan te klikken. Zo voorkomt u dat u herinneringen krijgt van het Agentschap voor het registreren van uw gegevens.