Ik studeer en heb een beperking. Kom ik in aanmerking voor een studietoeslag?

Home > simfaq > Ik studeer en heb een beperking. Kom ik in aanmerking voor een studietoeslag?

Ik studeer en heb een beperking. Kom ik in aanmerking voor een studietoeslag?

FAQ / Onderwijs / Tegemoetkoming kosten onderwijs / Ik studeer en heb een beperking. Kom ik in aanmerking voor een studietoeslag?

Als u studeert en u hebt een beperking, dan kunt u bij de gemeente vragen om een studietoeslag onder de volgende voorwaarden:

• U bent 18 jaar of ouder
  • U krijgt studiefinanciering of een bijdrage uit de Wet tegemoetkoming onderwijsbijdrage en schoolkosten (WTOS)
  • U kunt niet met een voltijdbaan het Wettelijk Minimumloon (WML) verdienen