Home > simfaq > Ik wil aangifte doen van mijn geslachtsverandering bij de gemeente. Wat moet ik meenemen?

FAQ / Uittreksels en registers / Inschrijving register / Ik wil aangifte doen van mijn geslachtsverandering bij de gemeente. Wat moet ik meenemen?

• Geldig identiteitsbewijs
  • Verklaring (niet ouder dan 6 maanden) van een aangewezen deskundige van een van de volgende instanties:
    • het Kennis- en Zorgcentrum voor Genderdysforie van het VU Medisch Centrum in Amsterdam,
    • het Genderteam van het Universitair Medisch Centrum Groningen in Groningen
    • het Genderteam van het Curium Leids Universitair Medisch Centrum in Leiden