Ik wil de as van een dierbare uitstrooien. Waar mag ik dit doen?

Home > simfaq > Ik wil de as van een dierbare uitstrooien. Waar mag ik dit doen?

Ik wil de as van een dierbare uitstrooien. Waar mag ik dit doen?

FAQ / Familie, jeugd en gezin / Overlijden en erfenis / Ik wil de as van een dierbare uitstrooien. Waar mag ik dit doen?

De as mag worden verstrooid op open zee of op een speciaal strooiveld van bijvoorbeeld het crematorium. Wilt u de as uitstrooien op een dierbare plek? Vraag dan eerst aan de gemeente of dat op die plek mag. Het is niet toegestaan om zomaar op een willekeurige plek as te verstrooien.