Ik wil een bezwaarschrift indienen bij de gemeente, maar heb langer dan 6 weken nodig om alle gegevens te verzamelen. Wat moet ik doen?

Home > simfaq > Ik wil een bezwaarschrift indienen bij de gemeente, maar heb langer dan 6 weken nodig om alle gegevens te verzamelen. Wat moet ik doen?

Ik wil een bezwaarschrift indienen bij de gemeente, maar heb langer dan 6 weken nodig om alle gegevens te verzamelen. Wat moet ik doen?

FAQ / Overheid en democratie / Bezwaar en beroep overheid / Ik wil een bezwaarschrift indienen bij de gemeente, maar heb langer dan 6 weken nodig om alle gegevens te verzamelen. Wat moet ik doen?

Antwoord:

U kunt in dit geval een voorlopig, zogenaamd pro-forma bezwaarschrift indienen. Hierin geeft u aan dat u het niet eens bent met het besluit van de gemeente, maar dat u nog niet aan alle voorwaarden van een bezwaarschrift kan voldoen.

U krijgt dan van de gemeente een extra termijn, meestal 4 weken. In deze tijd kunt u alle noodzakelijke gegevens verzamelen. Stuur voor het einde van de extra termijn uw daadwerkelijke bezwaarschrift naar de gemeente.

Stuur door aan een vriend
Stuur door

Gemeentehuis

Bezoekadres:

Openingstijden

Raadhuisplein 1
3411 CH Lopik

Contactformulier

Postadres:

Postbus 50
3410 CB Lopik
Telefoon: 0348-559955 of 14 0348
E-mail: gemeente@lopik.nl

Openbare vergaderingen:

Commissie- en Raadsvergaderingen

Veilig mailen naar Lopik:

logo zivver klein

De gemeente Lopik gebruikt ZIVVER voor veilig mailen en bestanden delen.

Niet-privacygevoelige informatie kan zonder gebruik van ZIVVER worden gedeeld. Wilt u echter privacy-gevoelige informatie naar ons mailen en heeft u geen ZIVVER? 

Via deze link kunt u zonder Zivver op een veilige manier een e-mail sturen naar iemand bij de gemeente Lopik:

Mail ons veilig