Home > simfaq > Ik wil geen ongewenste ongeadresseerde reclame en folders meer ontvangen in mijn brievenbus. Wat moet ik doen?

FAQ / Consumentenzaken / Post, internet en telefonie / Ik wil geen ongewenste ongeadresseerde reclame en folders meer ontvangen in mijn brievenbus. Wat moet ik doen?

U kunt dat aangeven met een ‘NEE-NEE-sticker’ of een ‘NEE-JA-sticker’ op uw brievenbus.

• Met de NEE-NEE-sticker ontvangt u geen reclamedrukwerk en geen huis-aan-huisbladen in uw brievenbus.
  • Met de NEE-JA-sticker ontvangt u geen reclamedrukwerk meer in uw brievenbus, maar nog wel huis-aan-huisbladen.

U kunt de stickers aanvragen bij de gemeente.