Home > simfaq > Ik wil mijn levenloos geboren kindje laten registreren in de BRP. Waar moet ik rekening mee houden?

FAQ / Ik wil mijn levenloos geboren kindje laten registreren in de BRP. Waar moet ik rekening mee houden?

• U kunt het verzoek doen als u op het moment van de geboorte in Nederland woonde en stond ingeschreven in de BRP.
  • Het maakt niet uit wanneer uw kindje is geboren of hoe lang de zwangerschap heeft geduurd.
  • U kunt uw kindje alleen voor uzelf laten registreren in de BRP. Omdat het een heel persoonlijke situatie is, kunt u dit niet namens de andere ouder doen.
  • Naast uzelf kan alleen de ambtenaar van de burgerlijke stand deze registratie bekijken. Andere overheidsinstanties krijgen geen gegevens over uw levenloos geboren kind.