Ik woon in het buitengebied, moet ik ook afvalstoffenheffing betalen?

Home > simfaq > Ik woon in het buitengebied, moet ik ook afvalstoffenheffing betalen?

Ik woon in het buitengebied, moet ik ook afvalstoffenheffing betalen?

FAQ / Belastingen, uitkeringen en toeslagen / Belastingen en heffingen / Ik woon in het buitengebied, moet ik ook afvalstoffenheffing betalen?

Bepaalde woningen in het buitengebied liggen te ver van de openbare weg of zijn niet te bereiken voor de afvalophaaldienst. Deze woningen zijn bij de gemeente bekend. Woont u in zo'n woning? Dan krijgt u geen aanslag afvalstoffenheffing.