Kan ik bezwaar maken tegen de vastgestelde WOZ-waarde van mijn woning?

Home > simfaq > Kan ik bezwaar maken tegen de vastgestelde WOZ-waarde van mijn woning?

Kan ik bezwaar maken tegen de vastgestelde WOZ-waarde van mijn woning?

FAQ / Belastingen, uitkeringen en toeslagen / Belastingen en heffingen / Kan ik bezwaar maken tegen de vastgestelde WOZ-waarde van mijn woning?

Dat kan. U moet uw bezwaar binnen 6 weken na dagtekening van de beschikking indienen. Stuur het bezwaar naar de gemeente of naar de organisatie die de WOZ namens de gemeente uitvoert. Zijn de 6 weken voorbij, dan staat de waarde van uw pand of bedrijf voor 1 jaar vast en kunt u geen bezwaar meer maken.

Vindt u dat de beschikking niet voor u is of dat de onroerende zaak niet goed is aangeduid? Dan kunt u ook bezwaar maken.