Kan ik de akten van geboorten/overlijden/huwelijk in een andere taal krijgen?

Home > simfaq > Kan ik de akten van geboorten/overlijden/huwelijk in een andere taal krijgen?

Kan ik de akten van geboorten/overlijden/huwelijk in een andere taal krijgen?

FAQ / Familie, jeugd en gezin / Geboorte en adoptie / Kan ik de akten van geboorten/overlijden/huwelijk in een andere taal krijgen?

• De gemeente kan akten van geboorte, overlijden en huwelijk als meertalige uittreksels afgeven.
  • U kunt een meertalig uittreksel alleen gebruiken in het buitenland en bij buitenlandse autoriteiten in Nederland.
  • Een meertalig uittreksel wordt alleen verstrekt aan uzelf, een gemachtigde of aan iemand die daar een gerechtvaardigd belang bij heeft.