Kan ik een betalingsregeling treffen met het Centraal Justitieel Incassobureau?

Home > simfaq > Kan ik een betalingsregeling treffen met het Centraal Justitieel Incassobureau?

Kan ik een betalingsregeling treffen met het Centraal Justitieel Incassobureau?

FAQ / Verkeer, voertuigen en wegen / Verkeersregels / Kan ik een betalingsregeling treffen met het Centraal Justitieel Incassobureau?

Nee, u kunt geen betalingsregeling krijgen voor boetes voor een verkeersovertreding. Ook kunt u geen uitstel van betaling krijgen.

U kunt er voor kiezen de zaak voor de rechter te laten komen. Dan wordt een betalingsregeling vaak wel toegestaan. Dit betekent wel dat u dan ook een hogere boete kunt krijgen.