Kan ik mijn kinderen laten bijschrijven op mijn paspoort?

Home > simfaq > Kan ik mijn kinderen laten bijschrijven op mijn paspoort?

Kan ik mijn kinderen laten bijschrijven op mijn paspoort?

FAQ / Buitenland: werken, wonen en reizen / Paspoort, identiteitskaart en visum / Kan ik mijn kinderen laten bijschrijven op mijn paspoort?

Nee, dit is niet mogelijk. Als uw kind met of zonder u naar het buitenland reist, moet uw kind een geldig paspoort of identiteitskaart hebben. Dit geldt voor elk land van bestemming, ongeacht de leeftijd van uw kind. Het paspoort is in alle landen te gebruiken als geldig reisdocument voor uw kind. In sommige landen kan uw kind met een identiteitskaart reizen. Het paspoort en de identiteitskaart voor personen jonger dan 18 jaar zijn 5 jaar geldig.