Kan ik mijn paspoort of identiteitskaart laten opsturen?

Home > simfaq > Kan ik mijn paspoort of identiteitskaart laten opsturen?

Kan ik mijn paspoort of identiteitskaart laten opsturen?

FAQ / Buitenland: werken, wonen en reizen / Paspoort, identiteitskaart en visum / Kan ik mijn paspoort of identiteitskaart laten opsturen?

Nee, u moet het paspoort of de identiteitskaart altijd persoonlijk aanvragen en ophalen bij de gemeente. Vraag bij uw gemeente na of u hiervoor een afspraak moet maken. De documenten mogen niet verstuurd worden. U heeft na het aanvragen van het document maximaal 3 maanden de tijd om het op te halen. Daarna wordt het vernietigd.