Kan ik nagaan wie mijn persoonsgegevens uit de BRP heeft opgevraagd?

Home > simfaq > Kan ik nagaan wie mijn persoonsgegevens uit de BRP heeft opgevraagd?

Kan ik nagaan wie mijn persoonsgegevens uit de BRP heeft opgevraagd?

FAQ / Uittreksels en registers / Inzage register / Kan ik nagaan wie mijn persoonsgegevens uit de BRP heeft opgevraagd?

Ja. U kunt bij uw gemeente vragen welke organisaties persoonsgegevens van u hebben gekregen. U krijgt binnen vier weken antwoord. Het opvragen van deze informatie is voor u gratis.

Overigens is het mogelijk dat het antwoord niet volledig is. In sommige situaties wordt het verstrekken van persoonsgegevens namelijk niet geregistreerd. Dat is bijvoorbeeld het geval als de politie deze gegevens opvraagt voor een strafrechtelijk onderzoek.