Home > simfaq > Kan ik onder het vaderschap uitkomen van het buitenechtelijke kind van mijn vrouw?

FAQ / Familie, jeugd en gezin / Geboorte en adoptie / Kan ik onder het vaderschap uitkomen van het buitenechtelijke kind van mijn vrouw?

U zult wel actie moeten ondernemen:

• Doet u niets, dan staat u als vader geregistreerd omdat jullie gehuwd zijn.
  • U moet een procedure ontkenning vaderschap opstarten. Dit kan tot het kind 1 jaar is.

Als de moeder aangeeft dat u niet de vader van het kind bent, dan wordt de ontkenning zonder meer aanvaard.