Kan ik overal in de gemeente een bedrijf starten?

Home > simfaq > Kan ik overal in de gemeente een bedrijf starten?

Kan ik overal in de gemeente een bedrijf starten?

FAQ / Voor jezelf beginnen / Ondernemingsplan / Kan ik overal in de gemeente een bedrijf starten?

In het bestemmingsplan van de gemeente staat waar u een bedrijf kunt starten. U vindt er meer informatie over de gebieden die zijn bestemd voor winkels, bedrijven, kantoren en horeca en wat de maximale afmetingen van bedrijfsruimten mogen zijn.

U kunt het bestemmingsplan inzien bij de gemeente of via www.officielebekendmakingen.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl.