Kan ik scheiden als mijn man weigert te tekenen voor de echtscheiding?

Home > simfaq > Kan ik scheiden als mijn man weigert te tekenen voor de echtscheiding?

Kan ik scheiden als mijn man weigert te tekenen voor de echtscheiding?

FAQ / Familie, jeugd en gezin / Scheiden / Kan ik scheiden als mijn man weigert te tekenen voor de echtscheiding?

Ja, om te kunnen scheiden hebt u geen handtekening van uw echtgenoot nodig. De rechter zal de echtscheiding uitspreken als het huwelijk duurzaam is ontwricht. Als een van de echtgenoten dit zegt, zal de rechter dat bijna altijd aannemen. Uw echtgenoot kan de scheiding wel rekken.