Kan ik straks zelf nog jeugdhulp en ondersteuning inkopen met een pgb?

Home > simfaq > Kan ik straks zelf nog jeugdhulp en ondersteuning inkopen met een pgb?

Kan ik straks zelf nog jeugdhulp en ondersteuning inkopen met een pgb?

FAQ / Zorg en gezondheid / Hulp en verzorging / Kan ik straks zelf nog jeugdhulp en ondersteuning inkopen met een pgb?

Ja, dat is nog altijd mogelijk. Wel gaat vanaf 1 januari 2015 de uitbetaling veranderen. U krijgt een persoonsgebonden budget (pgb) niet meer op uw eigen rekening gestort, maar de pgb's worden beheerd door de Sociale Verzekeringsbank (SVB). De SVB betaalt de pgb's uit aan de jeugdhulpaanbieders.