Kan ik uitstel van betaling krijgen voor een gemeentelijke belasting?

Home > simfaq > Kan ik uitstel van betaling krijgen voor een gemeentelijke belasting?

Kan ik uitstel van betaling krijgen voor een gemeentelijke belasting?

FAQ / Belastingen, uitkeringen en toeslagen / Belastingen en heffingen / Kan ik uitstel van betaling krijgen voor een gemeentelijke belasting?

U kunt alleen uitstel van betaling aanvragen in de volgende 2 gevallen:

• U vraagt kwijtschelding aan.
  • U maakt bezwaar tegen een belastingaanslag. Als u bezwaar maakt kunt u alleen uitstel krijgen voor het bedrag waarmee u het oneens bent.

Stuur uw aanvraag voor uitstel van betaling naar de gemeente. Doe dit binnen 6 weken na de dagtekening van de aanslag. De datum van dagtekening vindt u in de aanslag.