Kan ik zelf bepalen of ik gebruik wil maken van een modulair pakket thuis?

Home > simfaq > Kan ik zelf bepalen of ik gebruik wil maken van een modulair pakket thuis?

Kan ik zelf bepalen of ik gebruik wil maken van een modulair pakket thuis?

FAQ / Zorg en gezondheid / Hulp en verzorging / Kan ik zelf bepalen of ik gebruik wil maken van een modulair pakket thuis?

Nee, een modulair pakket thuis is alleen mogelijk wanneer de zorg thuis verantwoord en doelmatig kan worden gegeven. Of dat zo is, beslist het zorgkantoor. Het zorgkantoor let daarbij zeker ook op de kosten.

Het zorgkantoor zal het besluit rondom uw eventuele modulair pakket thuis vastleggen in een beschikking. Bent u het niet eens met deze beschikking? Dan kunt u bezwaar maken en zo nodig in (hoger) beroep gaan tegen de beschikking.