Home > simfaq > Kan ik zorg inkopen bij een organisatie die niet in mijn woonplaats gevestigd is?

FAQ / Familie, jeugd en gezin / Jeugd / Kan ik zorg inkopen bij een organisatie die niet in mijn woonplaats gevestigd is?

• In principe niet. Het doel is om ondersteuning zo dichtbij mogelijk in te kopen. U kunt uw zorg inkopen bij een organisatie binnen uw gemeente of regio.
  • In uitzonderlijke situaties wordt zorg buiten de gemeente of regio aangeboden. We raden u dan aan om uw vraag in een gesprek met de gemeente te stellen.