Home > simfaq > Mag de gemeente bijstandsuitkering stoppen als ik geen informatie geef over mijn sollicitatie-activiteiten?

FAQ / Belastingen, uitkeringen en toeslagen / Bijstandsuitkeringen / Mag de gemeente bijstandsuitkering stoppen als ik geen informatie geef over mijn sollicitatie-activiteiten?

Ja. Als u een bijstandsuitkering hebt, dan moet u solliciteren naar alle soorten normaal of algemeen aanvaard werk. Ook heb u de plicht om informatie te geven over uw sollicitatie-activiteiten. Doet u dat niet, dan mag de gemeente uw bijstandsuitkering stopzetten.