Mag ik een bingo organiseren?

Home > simfaq > Mag ik een bingo organiseren?

Mag ik een bingo organiseren?

FAQ / Cultuur, sport en vrije tijd / Evenementen / Mag ik een bingo organiseren?

Een vereniging die tenminste drie jaar bestaat, mag een bingo organiseren. De waarde van de prijzen mag per spelronde niet hoger zijn dan €400, en per bijeenkomst niet meer dan €1.550 bedragen. Er is geen vergunning nodig, maar de bijeenkomst moet uiterlijk 14 dagen van tevoren worden aangemeld bij de gemeente.

De gemeente mag voorschriften voor zo'n bijeenkomst opstellen. Hieraan moet degene die de bingo organiseert zich houden. Informeer daarom altijd eerst bij de gemeente.