Mag ik een prijsvraag organiseren?

Home > simfaq > Mag ik een prijsvraag organiseren?

Mag ik een prijsvraag organiseren?

FAQ / Cultuur, sport en vrije tijd / Evenementen / Mag ik een prijsvraag organiseren?

Ondernemers of ondernemersverenigingen mogen een prijsvraag organiseren. Kenmerk van een prijsvraag is dat er van klanten een bijdrage wordt verlangd, bijvoorbeeld een slagzin, foto of antwoord op een vraag.

Vergunningen

Is het prijzengeld minder dan €2.300? Dan hebt u geen vergunning nodig.

Ligt de waarde van het totale prijzenpakket tussen de €2.300 en €4.500? Dan hebt u een vergunning van de gemeente nodig.

Is het prijzenpakket meer waard dan €4.500? Dan moet u een vergunning aanvragen bij het ministerie van Justitie.