Mag ik een speeltoestel plaatsen?

Home > simfaq > Mag ik een speeltoestel plaatsen?

Mag ik een speeltoestel plaatsen?

FAQ / Wonen en leefomgeving / Wonen en vergunningen / Mag ik een speeltoestel plaatsen?

Op eigen terrein kunt u een speeltoestel plaatsen. Als het gaat om de tuin bij een huurwoning hebt u toestemming nodig van de huiseigenaar.

Voor het plaatsen van een sport- of speeltoestel voor particulier gebruik heeft u geen omgevingsvergunning nodig als:

• het toestel niet hoger is dan 2,5 meter
  • het toestel uitsluitend functioneert "met behulp van de zwaartekracht of de fysieke kracht van de mens" (een gemotoriseerd speeltoestel kan dus niet zomaar worden geplaatst)