Moet de school mij informatie geven over mijn kind?

Home > simfaq > Moet de school mij informatie geven over mijn kind?

Moet de school mij informatie geven over mijn kind?

FAQ / Familie, jeugd en gezin / Scheiden / Moet de school mij informatie geven over mijn kind?

Ja, als ouder hebt u recht op informatie. U kunt de school daarom vragen. Ook als u al een tijdje geen contact meer hebt gehad met uw kind. Weigert de school informatie te geven? Dan kunt u de school voor de rechter dagen.

De school hoeft geen informatie te geven als dat schadelijk is voor het belang van het kind. En als de informatie ook niet aan de andere ouder wordt gegeven, hoeft de school u ook geen informatie te geven.