Moet ik aan UWV doorgeven dat ik een nieuwe werkgever heb?

Home > simfaq > Moet ik aan UWV doorgeven dat ik een nieuwe werkgever heb?

Moet ik aan UWV doorgeven dat ik een nieuwe werkgever heb?

FAQ / Belastingen, uitkeringen en toeslagen / Uitkeringen bij werkloosheid / Moet ik aan UWV doorgeven dat ik een nieuwe werkgever heb?

Ja, als u een uitkering hebt bij UWV moet u dit meteen melden. Gebruik het wijzigingsformulier dat bij uw uitkering hoort. U vindt de wijzigingsformulieren bij UWV.

Geen uitkering

Hebt u geen uitkering? Dan hoeft u niets aan UWV door te geven. Uw werkgever laat de Belastingdienst weten dat u een baan hebt gevonden. De Belastingdienst zorgt dat deze melding ook naar UWV gaat.