Moet ik de gemeentelijke belastingen altijd betalen?

Home > simfaq > Moet ik de gemeentelijke belastingen altijd betalen?

Moet ik de gemeentelijke belastingen altijd betalen?

FAQ / Belastingen, uitkeringen en toeslagen / Belastingen en heffingen / Moet ik de gemeentelijke belastingen altijd betalen?

Ja, iedere belastingaanslag die u krijgt, moet u betalen. Als u het niet kan betalen, kunt u een verzoek om kwijtschelding indienen bij de gemeente. De gemeente kijkt dan naar uw financiĆ«le situatie. Als u bijvoorbeeld van een minimuminkomen moet rondkomen, is de kans groot dat de gemeente akkoord gaat met uw verzoek.