Home > simfaq > Moet ik medisch worden gekeurd als ik mijn gehandicaptenparkeerkaart wil verlengen?

FAQ / Verkeer, voertuigen en wegen / Verkeersregels / Moet ik medisch worden gekeurd als ik mijn gehandicaptenparkeerkaart wil verlengen?

Dat hangt af van uw medische situatie en uw persoonlijke situatie.

U moet ook bij verlenging voldoen aan de criteria voor een gehandicaptenparkeerkaart. Vermoedt de gemeente dat hierin iets is veranderd? Dan verwijst de gemeente u naar een keurende instantie. Die beslist dan of een nieuwe keuring nodig is.