Home > simfaq > Moet ik ook reinigingsrecht betalen als ik mijn bedrijfsafval niet door de gemeente laat ophalen?

FAQ / Belastingen, uitkeringen en toeslagen / Belastingen en heffingen / Moet ik ook reinigingsrecht betalen als ik mijn bedrijfsafval niet door de gemeente laat ophalen?

Als uw bedrijf geen gebruik maakt van de inzameldienst van de gemeente, hoeft u geen reinigingsrecht te betalen. U moet dit kunnen aantonen bij de gemeente met het contract dat u met een andere afvalverwerker hebt gesloten.