Vanaf en tot welke leeftijd mag mijn kind naar de basisschool?

Home > simfaq > Vanaf en tot welke leeftijd mag mijn kind naar de basisschool?

Vanaf en tot welke leeftijd mag mijn kind naar de basisschool?

FAQ / Onderwijs / Basisonderwijs / Vanaf en tot welke leeftijd mag mijn kind naar de basisschool?

Vanaf de dag waarop uw kind 4 jaar wordt, mag het naar de basisschool. Vanaf 3 jaar en 10 maanden mag uw kind maximaal 5 dagen naar de basisschool om te wennen. Scholen zijn niet verplicht om deze gewenningsperiode aan te bieden. Wanneer uw kind 5 jaar wordt, moet uw kind verplicht naar school. Uw kind mag uiterlijk tot en met het schooljaar waarin het 14 jaar wordt naar de basisschool.