Waar leef ik van voordat de echtscheiding definitief is?

Home > simfaq > Waar leef ik van voordat de echtscheiding definitief is?

Waar leef ik van voordat de echtscheiding definitief is?

FAQ / Familie, jeugd en gezin / Scheiden / Waar leef ik van voordat de echtscheiding definitief is?

Uw advocaat kan bij de rechter eisen dat u alimentatie krijgt en/of een bijdrage in de maandelijkse vaste lasten. Uw advocaat moet dan een voorlopige voorzieningenprocedure bij de rechtbank starten.

Kunt u hiervan niet rondkomen? Dan kunt u een (aanvullende) bijstandsuitkering aanvragen. U moet dan bewijzen dat uw partner niet meer bij u woont.