Home > simfaq > Waar vind ik alle informatie over de Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren COVID-19 (TOGS)

FAQ / Belastingen, uitkeringen en toeslagen / Uitkeringen voor zelfstandigen / Waar vind ik alle informatie over de Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren COVID-19 (TOGS)

Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) heeft de eerder aangekondigde regeling Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren COVID-19 (TOGS) geopend. Deze kabinetsmaatregel is voor ondernemers die rechtstreeks getroffen worden door de maatregelen van het kabinet in de coronacrisis. Bedrijven ontvangen een eenmalige tegemoetkoming van 4.000 euro om hun vaste lasten te kunnen betalen.

Aanvragen kunnen door ondernemers worden ingediend via rvo.nl/tegemoetkomingcorona tot en met vrijdag 26 juni 2020. Meer informatie over de maatregel vindt u op de website van de Rijksoverheid.nl.