Waar vind ik informatie over de luchtkwaliteit in mijn (woon)omgeving?

Home > simfaq > Waar vind ik informatie over de luchtkwaliteit in mijn (woon)omgeving?

Waar vind ik informatie over de luchtkwaliteit in mijn (woon)omgeving?

FAQ / Natuur en milieu / Milieubeleid / Waar vind ik informatie over de luchtkwaliteit in mijn (woon)omgeving?

Bij het Landelijk Meetnet Luchtkwaliteit (LML) kunt u de kwaliteit van de lucht in Nederland bekijken. Daarnaast kunt u op de monitoringstool van het Nationaal Samenwerkingsprogramma Luchtkwaliteit (NSL) zien hoe de luchtkwaliteit in uw regio of buurt is.

Wilt u meer informatie over de luchtkwaliteit in uw regio? Dan kunt u contact opnemen met de gemeente of de provincie.