Home > simfaq > Waarom krijg ik een aanmaning, terwijl ik al bezwaar heb gemaakt tegen de aanslag?

FAQ / Belastingen, uitkeringen en toeslagen / Belastingen en heffingen / Waarom krijg ik een aanmaning, terwijl ik al bezwaar heb gemaakt tegen de aanslag?

U krijgt waarschijnlijk toch een aanmaning, omdat u geen uitstel van betaling krijgt voor de aanslag waartegen u bezwaar maakt. Controleer op de ontvangstbevestiging of u uitstel van betaling krijgt. Als daarin staat dat u geen uitstel krijgt, moet u de aanmaning betalen.