Home > simfaq > Waarom krijg ik een aanmaning, terwijl ik kwijtschelding heb aangevraagd van gemeentelijke belastingen?

FAQ / Belastingen, uitkeringen en toeslagen / Belastingen en heffingen / Waarom krijg ik een aanmaning, terwijl ik kwijtschelding heb aangevraagd van gemeentelijke belastingen?

Als u kwijtschelding hebt aangevraagd, krijgt u meestal eerst uitstel van betaling. Neem contact op met de gemeente of met het bedrijf dat namens de gemeente de gemeentelijke belastingen uitvoert om dit na te vragen.