Wanneer kan ik betalingskorting krijgen op mijn belastingaanslag?

Home > simfaq > Wanneer kan ik betalingskorting krijgen op mijn belastingaanslag?

Wanneer kan ik betalingskorting krijgen op mijn belastingaanslag?

FAQ / Belastingen, uitkeringen en toeslagen / Belastingen en heffingen / Wanneer kan ik betalingskorting krijgen op mijn belastingaanslag?

Als u een belastingaanslag in termijnen mag betalen, krijgt u betalingskorting aangeboden. U mag van deze betalingskorting gebruikmaken als u het bedrag van de belastingaanslag in één keer betaalt voor de eerste vervaldatum. U vindt de vervaldatum in de aanslagbrief.