Wanneer kan ik een Wsw-indicatie krijgen?

Home > simfaq > Wanneer kan ik een Wsw-indicatie krijgen?

Wanneer kan ik een Wsw-indicatie krijgen?

FAQ / Werk en loopbaan / Arbeidsovereenkomst en cao / Wanneer kan ik een Wsw-indicatie krijgen?

Als u, als gevolg van ernstige belemmeringen ook met begeleiding of werkaanpassingen, niet bij een reguliere werkgever werken kan werken, dan komt u misschien in aanmerking voor beschut werken.
Als u met aanpassingen en begeleiding wel bij een gewone werkgever werken kunt werken, dan komt u misschien in aanmerking voor de extra banen die werkgevers en overheid creëren voor mensen met een arbeidshandicap. De gemeente vraagt hiervoor een indicatie aan bij UWV.