Wanneer kan ik met de Wet BIBOB te maken krijgen?

Home > simfaq > Wanneer kan ik met de Wet BIBOB te maken krijgen?

Wanneer kan ik met de Wet BIBOB te maken krijgen?

FAQ / Overheid en democratie / Organisatie van de overheid / Wanneer kan ik met de Wet BIBOB te maken krijgen?

Als burger of ondernemer kunt u met de Wet BIBOB te maken krijgen bij het indienen van een vergunningaanvraag, subsidieverzoek of inschrijving op een overheidsopdracht.

De overheidsinstantie waar u uw aanvraag, verzoek of inschrijving hebt ingediend, kan bij de de beoordeling de Wet BIBOB toepassen. Vermoed de instantie bijvoorbeeld dat een vergunning wordt gebruikt voor verkeerde doeleinden of twijfelt zij over de integriteit van een aanvrager? Dan kan zij bij Bureau BIBOB een adviesaanvraag indienen.