Wanneer neemt Bureau BIBOB contact met mij op?

Home > simfaq > Wanneer neemt Bureau BIBOB contact met mij op?

Wanneer neemt Bureau BIBOB contact met mij op?

FAQ / Overheid en democratie / Organisatie van de overheid / Wanneer neemt Bureau BIBOB contact met mij op?

Bureau BIBOB neemt contact met u op als een bestuursorgaan advies wil inwinnen over een vergunning of subsidie die u hebt aangevraagd. Of als u als partij betrokken bent bij een overheidsopdracht. Het onderzoek is bedoeld om erachter te komen hoe groot de kans is dat een vergunning, subsidie of aanbesteding wordt misbruikt voor criminele doeleinden, zoals geld witwassen.

U ontvangt hierover een notificatiebrief. Als Bureau BIBOB tijdens het onderzoek aanvullende informatie nodig heeft, neemt het contact met u op. Tegen het onderzoek kunt u niet in beroep gaan.